Retermia Oy täyttää 30-vuotta

Retermia Oy täyttää 30-vuotta

Category : Uutiset

Retermia Oy viettää 30-vuotispäivää 20.1.2012. Yritys on toiminut kotipaikkakunnallaan Heinolassa vuodesta 1982 lähtien ja työllistää tänään 15 henkilöä.

Retermian tavoitteena on asiakkaan ilmastointiin ja lämmöntalteenottoon liittyvien ongelmien ja kysymysten ratkaiseminen tarjoamalla sekä asiantuntevaa palvelua, että korkealuokkaisen tuotteen. Yhtiö on kehittänyt ja patentoinut ainutlaatuisen neulalämmönsiirtimen ja siihen liittyvän valmistusmenetelmän, jotka mahdollistavat hygieenisten ja energiaa säästävien lämmöntalteenottoratkaisujen toteuttamisen.

Tuotteemme soveltuvat ammattirakentajien käyttöön uudistuotantoon sekä erityisesti saneerauskohteisiin. Retermian pääasiakasryhmät ovat ammattikeittiöt, suuret kiinteistöt, sairaalat ja terveyskeskukset sekä elintarviketeollisuus.

— Haluamme lämpimästi kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita yhteisestä matkasta ja hedelmällisestä yhteistyöstä. Juhlavuotemme kunniaksi panostamme entistä parempaan asiakaspalveluun. Vuonna 2012 aloitamme mm. Retermia News julkaisun. Asiakaslehdessä kerromme mm. alan uusista tuulista, tuote uutuuksistamme, yrityksestämme ja asiakaspalvelustamme sekä CASE- esimerkkejä erityyppisistä energiansäästö sovelluksista.

Energiatehokasta vuotta 2012!

T: TJ Markus Castrén