LTO-huippuimurit uudistuvat

LTO-huippuimurit uudistuvat

Category : Uutiset

Retermia Oy:n siirtyy vuoden 2020 alussa (helmi- ja maaliskuun aikana) käyttämään LTO-huippuimureissaan toisen sukupolven Ziehl Abegg EC -moottoreita. Uudet puhallinmoottorit täyttävät energiatehokkuusluokan IE5 (standardi IEC-60034-2-30) ja tiiveysluokan IP55. Uusissa EC-moottoreissa on mm. Modbus väyläliitäntä vakiona sekä integroitu Bluetooth-yhteysmoduuli, jolla puhaltimen asetuksia voidaan muuttaa langattomasti älypuhelimella tai tabletilla (Android/iOS).


LTO-huippuimureissa käytetty toisen sukupolven EC-moottori.

Uudet EC-puhaltimet käyvät myös toimitettujen laitteiden varaosapuhaltimina. Uusissa EC-puhaltimissa on samat ulkomitat ja toiminta-arvot kuin Retermian aiemmin käyttämissä EC-puhaltimissa.

LTO-huippuimureiden puhaltimiin voi vuoden 2020 alusta lähtien valita myös uuden, matalaan paineenkorotukseen optimoidun, ZA Bluefin -siipipyörän, jolla äänitasot ja SFP-luku pienenevät.

Retermian LTO-huippuimurit sisältävät vuoden 2020 alusta lähtien vakiona puhaltimen turvakytkimen. LTOH-laitteen sisään tulevat anturoinnit, kuten puhaltimen ilmamäärän ja poistoilman lämpötilan mittaukset, asennetaan valmiiksi tehtaalla.

LTOH-laitteeseen voidaan sijoittaa useita ilmamäärältään 300-1200 l/s olevia EC-puhaltimia.

LTO-huippuimureita saa myös taajuusmuuttajakäyttöisillä AC-moottoreilla.
 Lisäksi LTOH-laitteista löytyy myös haastaviin olosuhteisiin mallisto, jossa puhaltimen metalliosat ja neulalämmönsiirtopinta on korroosiosuojakäsitelty ja runko valmistettu haponkestävään peltiin. LTOH-laitteisiin saa lisävarusteena huoltotasot, sekä tuentaan kulmatolpat.