Retermia Oy

Retermia Oy

Retermia Oy on ilmastoinnin ja lämmöntalteenoton huipputeknologiayritys. Yhtiö on kehittänyt ja patentoinut ainutlaatuisen neulalämmönsiirtimen ja siihen liittyvän valmistusmenetelmän, jotka mahdollistavat hygieenisten ja energiaa säästävien lämmöntalteenottoratkaisujen toteuttamisen. Retermia Oy on toiminut kotipaikkakunnallaan Heinolassa vuodesta 1982 lähtien.

Retermian tavoitteena on asiakkaan ilmastointiin ja lämmöntalteenottoon liittyvien ongelmien ja kysymysten ratkaiseminen tarjoamalla sekä asiantuntevaa palvelua että korkealuokkaisen tuotteen.

Tuotannon laatua kontrolloidaan ISO 9001-standardin mukaisen laatujärjestelmän avulla. Ympäristövaikutusten hallintaan käytetään ISO 14001:n mukaista järjestelmää. Elinkaariarviointia (LCA) hyödynnetään tuotesuunnittelussa. Myös yrityksen talous on vakaalla pohjalla: Retermia Oy kuuluu Dun & Bradstreet Oy:n ja Asiakastieto Oy:n korkeimpaan AAA-luottokelpoisuusluokkaan.

 

 

 

Retermia Oy on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja tuotteellemme on myönnetty avainlipputunnus.

Retermia Oy on Sisäilmayhdistyksen kannattajajäsen. www.sisailmayhdistys.fi

Retermia Oy on hyvä yhteistyökumppani, kun halutaan laadukas ja hallittu ilmastoinnin ja lämmöntalteenoton toteutus. Palvelemme yksilöllisesti ja joustavasti. Edelläkävijän innovatiivinen tietotaito ja vankka kokemus ovat käytettävissänne.