1.1 Mitä neulalämmönsiirtimet maksavat?

1.1 Mitä neulalämmönsiirtimet maksavat?

Category : KUSTANNUKSET

Tuotteidemme yksilöllisen mitoituksen vuoksi myös hinnoittelumme on tapauskohtaista ja teemme kustakin kohteesta erillisen tarjouksen.

Neulalämmönsiirrin tulee käytössä edullisimmaksi LTO-ratkaisuksi: puhaltimen sähkönkulutus pysyy kurissa, saneerauskohteissa vältytään uusien puhaltimien hankintakustannuksilta (neulalämmönsiirtimen alhaisen ilmapuolen painehäviön ansiosta ei ole tarvetta hankkia tehokkaampia puhaltimia) ja pääsuodattimen käyttöikä pitenee ja suodattimen kostumiselta aiheutuvalta ylimääräisiltä suodatinvaihdoilta vältytään, jolloin säästetään suodatinkustannuksissa. Poistopuolella ei tarvita suodatinta ollenkaan.

Toisaalta voidaan myös kysyä, mitä maksaa ratkaista home- ja lumiongelmat tai poistaa käyttöhäiriöt (suodattimien tukkeutuminen ja jäätyminen, ilmavirtojen kuristuminen, painesuhteiden muuttuminen jne.). Retermian lämmöntalteenottojärjestelmä ratkaisee yleisimmät ilmanvaihtoon liittyvät ongelmat yhdellä kertaa. Kaiken lisäksi neulalämmönsiirrin toimii tarvittaessa myös jäähdyttimenä kesällä, jolloin säästetään erillisen jäähdytyspatterin hankintahinta.