Oy Retermia Ltd

Retermia är ett toppteknologiföretag inom luftbehandling och värmeåtervinning. Företaget har utvecklat den unika nålvärmeväxlaren och dess patenterade tillverkningsmetod som gör det möjligt att hitta hygieniska och energisparande lösningar för kundens ventilationsbehov. Retermia Oy:s hemort är Heinola, Finland, där produktionen startades år 1982.

Retermias målsättning är att lösa kundens problem genom att erbjuda både flexibel kundservice och högklassiga produkter.

Retermias produkter tillverkas i enlighet med ISO 9001 standarden. Kvaliteten har varit topprioriterad redan från början: Retermias affärsidé är att ge kunden en förstklassig lösning enligt kundens behov.

Retermia Oy har tagit i bruk ett miljöstyrningssystem enligt ISO 14001. Livscykelanalys (LCA) användes vid produktplanering. Ekonomin är också på stabil grund: Retermia Oy hör till den högsta Dun & Bradstreet-klass AAA.

Retermia är en bra samarbetspartner när det krävs högklassigt och kontrollerat utförande av luftkonditionering och värmeåtervinning. Retermia är banbrytare inom branschen och Ni får vår breda know-how och erfarenhet till Ert förfogande.